Legal & More is in 2011 opgericht door Diana Tjebbes-Padt.

Studie & werkervaring

Diana studeerde Nederlands Recht aan de Rijksuniversiteit Leiden. Zij vervulde verschillende juridische- en beleidsfuncties voordat zij in 2001 de overstap maakte naar het management. Als manager verantwoordelijk voor o.a. juridische zaken heeft Diana veel ervaring opgedaan met het aansturen van mensen en projecten. En met het goed inkaderen van afspraken, beleid en voorwaarden.

Legal & More

In 2011 heeft Diana de overstap gemaakt naar het zelfstandige ondernemerschap. Zij wil graag haar kennis en kunde overbrengen aan bedrijven die niet beschikken over een eigen bedrijfsjurist of juridische afdeling. De klanten van Legal&More zijn bedrijven die graag met hun ‘core business’ bezig zijn, maar het belang van goede afspraken erkennen. Bedrijven die af en toe juridische ondersteuning nodig hebben. Deze klanten willen tegen een redelijk tarief geholpen worden om heldere afspraken en beleid neer te zetten. Of ze willen deskundig begeleid worden in juridisch ingewikkelde of gevoelige zaken. Legal&More voorziet graag in die behoefte.

Gezien haar managementervaring is Diana ook zeer effectief inzetbaar als interim manager of jurist op een juridische- of HR-afdeling.

Diana spreekt vloeiend Nederlands, Engels (moedertaal) en Spaans. Zij heeft ruime ervaring met het opstellen en beoordelen van Engelstalige contracten.