Bedrijfsjuridisch Management

Legal&More is gespecialiseerd in bedrijfsjuridisch management in brede zin. Wij helpen u in kaart brengen waar de juridische risico’s van uw bedrijf liggen en adviseren hoe deze risico’s te minimaliseren. Legal&More is beschikbaar voor eenmalige opdrachten of voor tijdelijke ondersteuning op interim basis.

Juridisch Advies

Legal&More adviseert op het gebied van algemeen juridisch management, contracten- en verbintenissenrecht en arbeidsrecht. Wij beoordelen uw contracten, overeenkomsten en voorwaarden. Of stellen deze voor u op.

Arbeidsrecht/ HR beleid

Zijn uw arbeidsovereenkomsten compleet en actueel? Heeft u behoefte aan huisregels, een personeelshandboek of een nieuw functiegebouw? Of heeft u hulp nodig bij het opstellen van beleid ten aanzien van bijv. studiekosten of een gedragscode? Neem gerust contact met ons op.

Uiteraard kunnen wij u ook begeleiden bij reorganisaties en evt. ontbindings- en ontslagprocedures.

(Interim) Management

Legal&More heeft veel ervaring met management van juridische en HR-afdelingen en projecten. Wij kunnen u van advies voorzien over procesinrichting, begeleiding en coaching. Of tijdelijk het management van een (legal of HR) afdeling voor onze rekening nemen.