Legal&More is een jonge onderneming, opgericht om het midden- en kleinbedrijf te voorzien van betaalbaar en degelijk juridisch en management advies.

Legal&More is gespecialiseerd in arbeidsrecht en contractenrecht. Wij adviseren, redigeren en onderhandelen over overeenkomsten, contracten en voorwaarden. Daarnaast adviseren wij over het arbeidsrecht in brede zin: contracten en reglementen maar ook reorganisaties en ontslag. Ook particulieren staan wij bij in arbeidsrechtelijke kwesties.

Visie & Werkwijze

Onze visie:  “Voorkomen is beter dan genezen”! Kortom: Regel de zaken helder en goed zodat geschillen en (kostbare) procedures voorkomen kunnen worden.

Communicatie is een kunst. Wij staan voor duidelijke afspraken, een eerlijke analyse van de haalbaarheid van een zaak, goede bereikbaarheid en betrokkenheid.

Ons advies is concreet, praktisch en op maat. Onze tarieven zijn scherp en helder.

Kwaliteit

Legal&More is aangesloten bij de brancheorganisaties NVRA en NGB. Dankzij deze netwerken wordt de kwaliteit van onze dienstverlening gewaarborgd en houden wij onze kennis op peil.

Arbeidsrechtpraktijk

Legal&More is mede-oprichter van Arbeidsrechtpraktijk, een samenwerkingsverband van arbeidsrechtjuristen. Arbeidsrechtpraktijk biedt hoogwaardige en laagdrempelige adviezen aan MKB en particulieren met vragen over arbeidsrecht. Zie voor meer informatie de website van Arbeidsrechtpraktijk.